Kandidatenlijst verkeerd bezorgd in Warnsveld

11-03-2019 Nieuws Redactie

WARNSVELD - Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. U kunt stemmen voor de Provinciale Staten van Gelderland en voor een Waterschap. Woont u in Warnsveld? Dan kan het dat u de verkeerde kandidatenlijst heeft ontvangen.

Kandidatenlijsten

Ieder adres in Zutphen ontvangt één gecombineerde kandidatenlijst. Op deze lijst staan de kandidaten voor de verkiezing voor de Provinciale Staten en het waterschap Vallei en Veluwe of het waterschap Rijn en IJssel. Wij bezorgen deze lijsten uiterlijk 18 maart 2019.  Op de lijsten staan alle kandidaten vermeld. Daarnaast staat er informatie over het stemmen en de locaties van alle stemlokalen.

In de gemeenten Zutphen worden dus twee verschillende kandidatenlijsten verspreid. In de Hoven wordt de kandidatenlijst voor de Provinciale Staten en het Waterschap Vallei en Veluwe verspreid. En in de rest van de gemeente die van de Provinciale Staten en het Waterschap Rijn en IJssel.

Kandidatenlijst verkeerd bezorgd in Warnsveld

Dankzij tips van inwoners uit Warnsveld blijkt dat daar de verkeerde kandidatenlijst is verspreid.  Namelijk die van de Provinciale Staten en het Waterschap Vallei en Veluwe in plaats van die van de Provinciale Staten en het Waterschap Rijn en IJssel. We laten die vergissing zo snel mogelijk herstellen: inwoners ontvangen alsnog de juiste lijst.