Meike Wesselink neemt tijdelijk plaats Hans Boersbroek bij gemeente

25-11-2017 Nieuws Redactie

ZUTPHEN - De fractie van de Stadspartij Zutphen-Warnsveld krijgt tijdelijke versterking van Meike Wesselink. Zij vervangt Hans Boersbroek gedurende zijn ziekteverlof. Fractievoorzitter Dorien Bogerd: ‘’Wij zijn erg blij middels deze vervanging weer een bekend gezicht in ons midden te hebben en bovendien iemand die op de hoogte is van veel dossiers.”

Meike Wesselink was eerder al forumlid, maar kreeg een baan bij Achterhoek Nieuws waarbij ze ervoor koos om onder meer de politieke verslaggeving voor Contact Zutphen/Warnsveld te verzorgen. De komende maanden zal ze als volwaardig raadslid aan de slag gaan en daarmee niet alleen in diverse fora te horen zijn, maar ook in de raadsvergadering zelf.

De politiek gevoelige onderwerpen voor de krant nemen haar collega’s van Achterhoek Nieuws over. Meike Wesselink: “Maar ik blijf schrijven voor Contact. Tussen de mensen in blijven staan, voelt voor mij als een waardevolle aanvulling en mijn ervaring met lezen, luisteren en vertalen naar de doelgroep zal ik ook zeker inzetten in de raad. Het gaat om een tijdelijke vervanging van Hans Boersbroek waarbij ik contact met hem zal houden over zijn portefeuille.”

Hans Boersbroek werd begin vorige maand getroffen door een hersenbloeding.
Ondanks dat het Boersbroek naar omstandigheden goed gaat, zal hij zich de komende maanden voornamelijk nog richten op zijn herstel. Hij laat weten veel hartverwarmende reacties te hebben ontvangen en bedankt iedereen hier hartelijk voor. Wat Hans betreft draait hij zo snel mogelijk weer volop mee in de raad en hij kijkt dan ook uit naar volgend jaar.