Nieuw dienstrooster voor gemeentehuis Zutphen

13-04-2016 Nieuws Redactie

ZUTPHEN – Per 1 juni zal de gemeente het dienstverleningsrooster aanpassen. Daarin wordt meer focus gelegd op dienstverlening op afspraak.

“We merken dat er meer gebruik gemaakt wordt van digitaal afspraken maken,” aldus wethouder Oege Bosch, “Dat krijgt meer ruimte. De vrije inloop wordt minder. Deze mensen zullen ook langer moeten wachten omdat afspraken voor gaan.”

Volgens de gemeente is de gemiddelde wachttijd bij een afspraak ongeveer vijf minuten. Bij de vrije inloop kan dat wel oplopen tot 45 minuten.

Burgerbalie Warnsveld
De burgerbalie in 't Warnshuus in Warnsveld zal voorlopig nog geopend blijven. Wel wordt de opening flink teruggeschroefd. Op dit moment is de balie elke woensdag tussen 10:00 en 14:00 open. Dat wordt nu maandelijks (elke eerste woensdag van de maand) tussen 11:00 en 14:00.
“Door het maandelijks aanbieden van 3 uur dienstverlening kunnen tussen de 18 en 22 klanten geholpen worden. De servicebalie Warnsveld blijft dus haar functie in het kader van de dienstverlening op die wijze behouden.”

Bekijk hieronder het nieuwe (en het oude) dienstrooster: