Ongeloof bij nabestaande van dodelijk ongeluk in Zutphen

18-02-2018 Nieuws Redactie

ZUTPHEN NIEUWS - Onbegrijpelijk dat het zo gegaan is, dat vinden nabestaanden van Carla Roelink (73). Carla kwam eind vorige maand om het leven bij een scooterongeluk op de Bronsbergen. Hier stond een container op het fietspad. De Stentor sprak met de nabestaanden van het slachtoffer.
Bij hen heerst vooral ongeloof. Wat kon zo’n container op het fietspad doen zonder afzetting, verlichting of reflectoren. Volgens haar nabestaande was het niet zo dat Carla zonder verlichting reed, bovendien was de scooter net nieuw.
De container was geplaatst in opdracht van de gemeente

Actief
De familie wil weten hoe dit zo heeft kunnen gebeuren. Zij vinden het niet te bevatten dat ze er niet meer is. Carla was nog heel actief. Ze reisde naar de Formule 1 wedstrijden, of naar andere bestemmingen. Ook deed ze aan vrijwilligerswerk door koffie te schenken in een tehuis of ouderen naar het ziekenhuis te vervoeren met haar auto.
Volgens de familie verkeerde ze nog in topconditie.
De familie zal voorlopig nog moeten wachten op de antwoorden.
De politie is immers nog altijd bezig met het onderzoek naar het dodelijke ongeval. De betrokken partijen willen, zolang het onderzoek loopt, nog niks kwijt. Dergelijke onderzoeken kunnen echter wel zes weken of langer duren.Gerelateerd