Sponsorloop en Zwemspektakel

08-02-2019 Nieuws Redactie


ZUTPHEN - Op zondag 3 maart 2019 wordt er bij Stichting Judo Zutphen, in samenwerking met de IJsselslag, van 10.30 uur tot 14.00 uur een sponsorloop en zwemspektakel voor 2 goede doelen gehouden. De goede doelen zijn: Stichting Spoenk & Weeshuis Lion King in Singaraja (Bali). De sponsorloop is voor iedereen te doen is, op je eigen niveau.

Feestje bouwen

Na het loopgedeelte gaan  alle deelnemers een feestje bouwen in het zwembad. Iedereen die mee wil doen betaalt €5,00 inschrijfgeld. Daarnaast zoekt iedereen minimaal 3 sponsoren van €5,00. Je vertelt dat je een sponsorloop gaat doen en laat je daarvoor voor een vast bedrag sponsoren. Tijdens de loop tellen we jouw rondjes en Stichting Judo Zutphen en AH De Brink sponsoren daar voor elk rondje nog een extra bedrag bij. Uiteraard hopen we natuurlijk dat je veel meer dan 3 sponsoren vindt! Ook je broertje/zusje, beste vriendje of zelfs je vader/moeder of iedereen die hier wel zin in heeft mogen meedoen. Hiervoor gelden dan wel dezelfde regels. De formulieren zijn hier te downloaden!

Schrijf je nu in!

Meedoen? Geef je vóór 24 februari op door de inschrijfstrook onderaan het formulier + het inschrijfgeld (€5,00) in een envelop af te geven bij je judoleraar of aan de bar van de judoschool in Zutphen. Meedoen kan vanaf 4 jaar. Het sponsorformulier en opgehaalde geld doe je in een envelop en neem je op de dag zelf mee!

Meenemen:
• Sportkleding en loopschoenen
• Zwemspullen
• Je eigen broodje (wij zorgen voor lekkers en drinken)

Stichting Judo Zutphen
Locatie: Laan naar Eme 99 Zutphen