Spooktocht in Brummen tijdens Halloween

12-10-2015 Nieuws Redactie

Brummen organiseert ook dit jaar weer 'Halloween Brummen'. Op vrijdag 30 oktober verzorgt MAD4Events een aantal activiteiten in het thema.

Onder de activiteiten is ook een spooktocht. Rond de vijver in park 't Goor aan de Goeman Borgesiusstraat is een route uitgezet. Meer dan twintig acteurs lopen rond om de kinderen te laten griezelen. Ook wordt er gebruikt gemaakt van licht- en geluidseffecten en een rookmachine. De spooktocht kan als eng worden ervaren, dus de adviesleeftijd voor de tocht is vanaf negen jaar. De wachtrij voor de spooktocht begint vanaf 19.30 uur bij de speeltuin.

Andere activiteiten
Naast een spooktocht is er ook een lampionnenoptocht en een Trick or Treat.

De lampionnen zullen vanaf 18.00uur te zien zijn in park 't Goor. De route loopt via Tolzicht naar het Marktplein. Daar is aansluitend de Trick or Treat waar kinderen in bijna alle winkels een snoepje kunnen halen. De organisatie roept op aan kinderen om verkleed te komen.

Halloween Brummen wordt gefinacierd door de Ondernemingsvereniging Brummen. De vorige twee edities trokken enkele duizenden bezoekers.Gerelateerd