Timo de Grefte weg bij Raad van Bestuur GGNet

06-10-2015 Nieuws Redactie

Foto bron: LinkdIn

WARNSVELD – Timo de Grefte is per 1 oktober vrijwillig teruggetreden als lid van de Raad van Bestuur bij het GGNet. Het GGNet had de laatste tijd al enkele andere bestuurlijke aanpassingen gedaan. Zo werden verschillende managerlagen geschrapt binnen de organisatie. Nu is ook de opstelling van de Raad van Bestuur bekeken.

“Er is een blauwdruk ontworpen hoe GGNet de komende jaren bestuurd gaat worden. Daarbij was besloten dat het met twee bestuurders ook mogelijk was. De Grefte heeft daarbij zelf de keuze gemaakt.” laat een woordvoerder van GGNet weten.

De keuze om met een tweekoppige Raad van Bestuur door te gaan komt nog geen jaar nadat juist een derde was aangenomen. Op 1 november 2014 voegde Rob Jaspers zich bij Kees Lemke en Timo de Grefte. Daarbij was het idee dat er extra 'executiekracht'  nodig was in de top om visies te kunnen realiseren. De woordvoerder van het GGNet zegt dat de toekomst van de organisatie nu zo is uitgezet dat zo verder kunnen.

De Grefte blijft voorlopig nog wel verbonden aan GGNet. Hij heeft binnen de organisatie nog twee projecten lopen: de herontwikkeling van het terrein in Apeldoorn en de ontwikkeling van het zorglandschap GGZ 2018.
De Grefte is negen jaar in dienst bij de zorginstelling.Gerelateerd