Verkiezingsdebat in De Hoven, over De Hoven

19-02-2018 Nieuws Redactie

ZUTPHEN NIEUWS – Wijkraad De Hoven organiseert op 20 februari een verkiezingsdebat waarbij alle fracties in de gemeente Zutphen zijn uitgenodigd om hun standpunten aan het publiek kenbaar te maken. Het debat vindt om 20:00 plaats in de kantine van Z.V.V. De Hoven aan Molenweg 36 in De Hoven.

Inloop is vanaf 19:30 uur. De toekomst en de ontwikkeling van de wijk zijn punten die onder de bewoners van de wijk leven. Bewoners willen graag weten welke voorzieningen er in de toekomst voor de Hovenaren zullen zijn. Hoe zit het met de rondweg en de ontsluiting van de wijk? Wat zijn de plannen op het gebied van woningbouw?

Hoe kan worden voorkomen dat de wijk vergrijst? Om hierop antwoorden van de politiek te krijgen heeft de wijkraad, net als rond de voorgaande gemeenteraadsverkiezingen, dit debat georganiseerd. In een aantal vragen die aan de kandidaten zullen worden gesteld, kunnen deze aangeven hoe hun fractie hier over denkt en hoe zij van plan zijn om dingen aan te pakken. Na de vragenronde krijgt het publiek de gelegenheid om vragen te stellen.