VVV komt met eigen Zutphense munt (te besteden in Zutphen)

07-12-2016 Nieuws Redactie

Het prijzenpakket

ZUTPHEN –Bij een dertiental speciaalzaken in Zutphen kun je voortaan afrekenen met een bijzondere munt: de Uitmuntend Zutphen-munt. Deze munt is vanaf nu te koop in een cadeauverpakking bij de deelnemende winkels en bij VVV Zutphen aan de Houtmarkt. Met de Uitmuntend Zutphen-munten à 2,50 euro geef je iemand een persoonlijk Zutphens cadeau en de mogelijkheid om zelf iets uit te zoeken.

Om de nieuwe munten bekendheid te geven en nog eens onder te benadrukken dat je ook voor je kerstinkopen in Zutphen moet zijn, is Zutphen Promotie samen met de winkeliers vandaag met een winactie op Facebook gestart. De winkeliers die aangesloten zijn bij Uitmuntend Zutphen hebben hiervoor gezamenlijk zes cadeaupakketten ter waarde van 65 euro samengesteld. Iedereen kan mee doen: fb.com/promotiezutphen.

Uitmuntend Zutphen is een samenwerkingsverband van speciaalzaken in de binnenstad.
De Uitmuntend Zutphen-winkels zijn: ’t Fakkeltje, Atelier de Waterlelie, Binorm Gezondheidsspeciaalzaak, Bonbonatelier Janson, Kaldi Koffie, Living & Giving, Lydia Lingerie Advies, Noten & Zo, Slagerij Van Dam, Stadsslijterij Groenmarkt, Sur le Pont, V.d. Brink Boek en Buro en Zuivelhoeve.Gerelateerd