Werkzaamheden Beach Center Zutphen van start

25-04-2016 Nieuws Redactie

ZUTPHEN – Na maanden voorbereiding is het dan eindelijk zover, het ene zand maakt plaats voor het andere zand. “Eindelijk wordt het zichtbaar, na maanden voorbereiding en veel overleg krijgen we nu ook echt te zien waar we het voor doen. Nu de werkzaamheden beginnen wordt het voor een breder publiek concreter. We gaan echt beachen in Zutphen.” aldus de toekomstige bestuursleden van Beach Center Zutphen Warnsveld.

Het bestuur
De stichting die voor het Beach Center Zutphen Warnsveld wordt opgericht is ook bijna een feit. Het bestuur van de stichting gaat bestaan uit vier leden: Cor de Graaf, Jan Nijstad, Max van Leeuwen en Patrick van Dongeren. De komende week zitten ze bij de notaris aan tafel.

Puntjes op de i zetten
Van Dongeren: “Hopelijk stimuleert de start van de werkzaamheden mensen om alsnog mee te doen aan de verkoopactie van de kuubs zand. Op www.beachcenterzw.nl is te zien dat de actie een succes is, maar het kan nog beter.” Hij wordt aangevuld door Max van Leeuwen: “De verkoop van de laatste kuubs helpt het mogelijk maken om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Dus de opbrengst is echt nog van belang, hopelijk stimuleert het dat de graafmachines aan het werk zijn. Daarna blijven er nog wel wensen om het mooier te maken, maar dat komt later wel. Eerst een goede basis als vertrekpunt.”

Eerste wedstrijd
De eerste activiteiten op het Beach Center Zutphen Warnsveld aan de Laan van Eme, op het KVZ-veld, zijn al gepland. Zo zal er op zaterdag 11 juni een Beach Korfbaltoernooi worden georganiseerd en op zondag 3 juli een Beach Volleybaltoernooi.Gerelateerd