Zutphenaren stemmen op steuntje voor goede doel

17-11-2016 Nieuws Redactie

ZUTPHEN – Voor het zevende jaar op rij bepalen de inwoners van Zutphen tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt. De actie wordt georganiseerd door Specsavers. 15 goede doelen meldden zich dit jaar aan om hiervoor in aanmerking te komen. Het is nu aan het publiek om tot en met 12 december een stem uit te brengen op hun favoriete goede doel via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Zutphen doet hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

Meeste stemmen gelden
Vanaf half oktober konden stichtingen, verenigingen en andere liefdadigheidsprojecten zich aanmelden om deel te nemen aan deze jaarlijkse verkiezing. Nu is het aan de inwoners van Zutphen om te laten zien welk doel zij een warm hart toe dragen. Specsavers Zutphen spaart een jaar lang een vast bedrag per verkochte bril en hoortoestel voor het initiatief met de meeste stemmen. Aan het einde van het spaarjaar wordt het goede doel blij gemaakt met de donatie.

De goede doelen
De goede doelen waar de inwoners op kunnen stemmen zijn:

Weekendschool de Wereldwijzer
Verhalen van Lochem in BUITENMUSEUM LOCHEM
Stichting Vrienden Dierenweide 't Spiker
Stichting Doorkomst Roparun Zutphen
Stichting Beheer Dierenweide Zwanevlot
St Paardrijden Gehandicapten de Pasmanmanege
Stichting Hospice Zutphen
Sportraad Lochem
Roll Over Bronckhorst
Needse Gymnastiek Vereniging – onze turnselectie veilig naar een hoger niveau
Stichting kledingbank GOED Lochem
Stichting Welzijn Lochem - Jeugdsportfonds Lochem
Humanitas Kindervakantieweken district Oost
Hondenclub Zutphen
Excelsior Warnsveld – AMV lessen voor kinderen vanaf groep 4

Stemmen kan tot en met 12 december, 16.00 uur. Op 15 december maakt de winkel bekend voor welk goed doel de winkel gaat sparen.Gerelateerd