Zutphense Bakker Bart ondergaat verbouwing

10-02-2017 Nieuws Redactie

ZUTPHEN – Op donderdag 23 februari wordt de vernieuwde Bakker Bart aan de Houtmarkt 55 in Zutphen geopend. De bakkerij van ondernemers Angelo en Miranda Giezen is de volgende Bakker Bart die is ingericht volgens de nieuwe winkelformule. Angelo Giezen: “Wij zijn ontzettend enthousiast en trots dat wij de volgende Bakker Bart zijn in Nederland die invulling gaat geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.”

Nieuw assortiment
Het assortiment heeft binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door de toevoeging van horecaproducten. Niet alleen het assortiment heeft een verandering ondergaan, ook de winkelinrichting. Miranda Giezen: “Door het nieuwe meubilair en de verlichting is het een overzichtelijke én mooie winkel geworden.”

Bakker Bart
Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Van de winkels zijn inmiddels 13 bakkerijen omgebouwd naar de nieuwe formule. Zutphen wordt de 14e.