Zutphense motorrijders kunnen los in nieuwe Motorkledingcenter

13-03-2018 Nieuws Redactie

ZUTPHEN NIEUWS - Motorkledingcenter opent zijn vierde grote superstore in Zutphen. “Op woonboulevard ‘Het Polplein’ hebben we de perfecte locatie gevonden voor onze 1200m2 motorkledingwinkel. De opening van deze vestiging staat gepland voor de zomer van 2018,” aldus de winkelketen.
Op dit moment zit de winkel in het westen en in het zuiden van het land. Zij wilden graag een Gelderse vestiging hebben.

“De keuze voor Gelderland is voortgekomen uit de grote hoeveelheid motorrijders die de provincie rijk is, de stijging van nieuwe motorrijders en de beperkte aanwezigheid van grote motorkledingaanbieders. Hierdoor denken wij voor de motorrijders uit het Oosten des lands van toegevoegde waarde te zijn.”

Op dit moment zijn de voorbereidingen bezig. Zo zullen binnenkort ook de vacatures voor Zutphen geopend worden. Motorrijders worden dan klaargestoomd als specialist voor in de winkel.

De winkel zal een moderne en industriële uitstraling krijgen. Motorkledingcenter begon 12 jaar geleden in Hazerswoude-Rijndijk en heeft nu ook vestigingen in Tilburg en Zemst (België).Gerelateerd