Eigenwijs verder komen

12-01-2019 Onderwijs Redactie

ZUTPHEN - De leerlingen van de richting horeca van Praktijkonderwijs Zutphen zijn gisteravond actief geweest in de bediening en keuken bij de nieuwjaarsreceptie van gemeente Zutphen. Onder begeleiding van drie collega’s werd er erg hard gewerkt voor alle gasten. Wat hebben ze het geweldig gedaan. Wil je zien waar ze dat allemaal leren of wil je weten wat ze verder allemaal doen bij praktijkonderwijs Zutphen? Neem dan een kijkje op de open dag.

Passend onderwijs op Praktijkonderwijs Zutphen

Praktijkonderwijs Zutphen houdt 2 februari haar Open Dag voor toekomstige leerlingen, hun ouders/verzorgers en andere belangstellenden. Tijdens de Open Dag staan medewerkers bezoekers te woord en krijgt de bezoeker een indruk van de mogelijkheden die het Praktijkonderwijs te bieden heeft d.m.v. demonstraties en presentaties. 

Wilt u weten wat uw zoon/dochter kan bereiken? 

Kom dan langs op onze Open Dag op 2 februari van 10.00 - 14.00 uur aan de Paulus Potterstraat 12A te Zutphen en geef uw zoon/dochter op voor de minilessen op maandag 13 februari. Bent u 2 februari verhinderd dan kunt u een afspraak maken met Hermien Bosma, teamleider onderbouw, tel. 0575 515982.

Bekijk de foto's