Aanslagbiljet gemeentebelastingen

12-02-2019 Politiek Redactie

ZUTPHEN - Vanaf 11 februari ontvangt u van Tribuut het aanslagbiljet voor de gemeentebelastingen. Bent u aangesloten op MijnOverheid? Dan ontvangt u het biljet vanaf 11 februari digitaal. Bent u niet aangesloten op MijnOverheid, dan ontvangt u het biljet per post vanaf 12 februari.

Onjuistheden herstellen

Denkt u dat er een fout in uw aanslag staat? Bijvoorbeeld dat de WOZ-waarde niet klopt? Neem dan contact op met Tribuut. De medewerkers kunnen eventuele onjuistheden herstellen. U hoeft dan niet formeel bezwaar te maken. Heeft u een vraag? Ook dan kunt u bellen. Of kijk op Tribuut.nl voor antwoorden op veel gestelde vragen. Met DigiD kunt u op de website inloggen op een persoonlijke pagina. Daar kunt u bijvoorbeeld een  taxatieverslag opvragen en gegevens wijzigen.

Kwijtschelding ontvangen

Heeft u een minimumloon en geen spaargeld? Dan komt u misschien in aanmerking voor kwijtschelding. Op de website van Tribuut leest u hier meer over en ziet u hoe u kwijtschelding kunt aanvragen.

Wilt u hierover liever een persoonlijk gesprek met één van de medewerkers? U kunt van maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur bellen naar 055 580 22 22.