Eredivisie Beachvolleybal begin juli gespeeld op de Groenmarkt

27-06-2017 Sport Redactie

ZUTPHEN – Op 8 en 9 juli komt de DELA Eredivisie Beachvolleybal Tour naar Zutphen. Dit is een unieke gebeurtenis, want nog nooit eerder deed de hoogste divisie van het Nederlandse beachvolleybal Zutphen aan. De DELA Eredivisie Beachvolleybal Tour zal op de Groenmarkt plaatsvinden. “Hier zijn we als organisatie erg trots op. Maar ook bij het nieuwe Beach center Zutphen - Warnsveld zullen 3 velden gerealiseerd worden waar de Nederlandse beachvolleybaltop zal spelen.” aldus de organisatie.
 
Naast beachvolleybal is er op zaterdag 8 juli ook de SuperCup beachkorfbal op de Groenmarkt. Al met al een gevarieerd programma, want vanaf vrijdag 7 juli zullen scholieren, bedrijven en verenigingen al gaan beachvolleyballen in het centrum van Zutphen. Op deze manier betrekken wij meerdere groepen bij dit event.
 
De DELA Eredivisie Beachvolleybal Tour zal in Zutphen haar 8e wedstrijdronde spelen. Hoogtepunt van de competitie in Zutphen zijn de dames- en herenfinales op zondag 9 juli.

Met na dit weekend nog slechts drie wedstrijdrondes te gaan voor de Nederlandse Kampioenschappen, is dit een belangrijke ronde waarbij de spelers het onderste uit de kan zullen halen.