KVZ zet de Hanzehal op zijn kop

27-11-2018 Sport Redactie

Fotograaf Leo Koppers

ZUTPHEN - Ook dit jaar zorgde korfbalvereniging KVZ voor een spectaculaire start van het zaalseizoen. Het begint een traditie te worden om er rond de eerste thuiswedstrijden van de selectie van KVZ één groot feest van te maken in de Hanzehal. Zaterdag 24 november werden voorafgaand aan de wedstrijd van KVZ 1 alle jeugdteams gepresenteerd voor een bomvolle publieke tribune. Het was opnieuw een waar spektakel met klein KVZ zaklampjes, confettikanonnen  en de muziek die de KVZ-jeugd goed kent van de jaarlijkse kampweek.

In het zonnetje gezet

Zoals ze dat gewend zijn bij KVZ, werd klein geholpen door groot. Niet alleen de jeugdspelers van 21 teams,  maar ook de begeleiding daaromheen werd zaterdag tijdens de teampresentatie in het zonnetje gezet.  De trainers, de coaches, het wedstrijdsecretariaat, maar ook de ouders die wassen en rijden naar de uitwedstrijden door het hele land. Het spatte eraf dat KVZ een bruisende vereniging is, waar met elkaar veel sportplezier wordt beleefd: KVZ Samen Sterk!

Het spektakel en de volle tribune stimuleerde de selectie van KVZ tot goede prestaties. Beide ploegen wonnen deze eerste wedstrijd van het zaalseizoen overtuigend van Regio’72. KVZ 1 won met 22-16 en KVZ 2 met 22-11.