Nationale beachvolleybal naar Beach Center Zutphen Warsnveld

16-08-2017 Sport Redactie

ZUTPHEN - Het eerstvolgende grote geplande evenement bij Beach Center Zutphen Warnsveld zijn de nationale competitiewedstrijden in de 1e divisie Beachvolleybal op 19 augustus. Om 9.00 uur beginnen de eerste wedstrijden en rond 17.00 uur worden de finales gespeeld.

Gedurende de maanden mei tot en met augustus worden deze nationale competitiewedstrijden (Eredivisie en 1e, 2e en 3e divisie) gespeeld. Op basis van eerder behaalde rankingpunten worden de deelnemende teams ingedeeld in vier verschillende competities. De hoogstgeplaatste teams komen uit in de eredivisie, waar zestien dames- en herenteams aan deelnemen.

De eerstvolgende zestien teams onder de eredivisie spelen 1e divisie, gevolgd door zestien deelnemers in de 2e divisie. De overige teams nemen deel aan de 3e divisie. De 3e divisie is een divisie waaraan alle beachvolleybalteams mee kunnen doen, het maakt niet uit of de teams rankingpunten hebben.

Het Beach Center Zutphen Warnsveld ontvangt op 19 augustus acht herenteams en acht damesteams. Publiek is van harte welkom.