Waar ga jij dit jaar Sport-Roefelen?

12-02-2019 Sport Redactie

ZUTPHEN - Zit je op de basisschool in groep 5,6,7 of 8 dan mag jij dit jaar meedoen. De inschrijving is nog ruim 1 week geopend. Wees er snel bij zodat jij ook een leuke nieuwe sport kan ontdekken http://www.roefeldag-zutphen.nl 

Verschillende sporten

Tijdens de Sport-Roefeldag, die wordt georganiseerd op zaterdag 9 maart 2019 kunnen kinderen van de basisschool actief kennismaken met allerlei verschillende sporten bij verschillende sportclubs- en verenigingen in Zutphen. De Sport-Roefeldag begint om 08.30 uur bij de IJsselslag en eindigt ook weer op deze locatie om 14:30 uur.

Ontdekken of snuffelen

Roefelen is Vlaams en het betekent ontdekken of snuffelen. Met een groepje snuffelen de kinderen die dag aan de sportwereld. En dat is leuk! Wil jij ook wel eens korfballen, volleybal spelen of meekijken in het zwembad? Wil je dansen of schermen? Zeilen, ervaren wat Judo, scouting of CrossFit is? Tijdens de Sport-Roefeldag kan je dit allemaal doen en nog veel meer.

Gratis

Roefelen is gratis. Zit jij in groep 5/6/7 en 8 van de basisschool? Dan mag jij je opgeven met een groepje van 4 kinderen en 1 begeleider. Samen maken wij er een hele leuke dag van.