Zaterdagmiddag 26-10 speelt FC ZUTPHEN za1 thuis tegen DZSV, aanvang 14.30.

20-10-2018 Sport Redactie

FC Zutphen ontvangt zaterdag 20 oktober DZSV uit Dinxperlo voor al weer de 5e wedstrijd in deze nog jonge competitie in de 2e klasse H. DZSV neemt een middenmoot positie in met 6 punten uit 4 wedstrijden, 3 punten meer dan FC Zutphen. De mannen uit Dinxperlo wonnen afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau uit Almelo met 2-1. De basis voor de overwinning werd in de 1e helft gelegd toen de achterhoekers een 2-0 voorsprong namen. Zij leunden vooral op hun sterke vijfmans verdediging, waarbij men via een snelle omschakeling gevaarlijk werd. Na de rust kon ON deze achterstand niet meer goed maken.

Jeudig FC Zutphen

FC Zutphen heeft een jonge ploeg en dat brengt vaak nog wisselvalligheid met zich mee. Verder wordt er fysiek het nodige gevraagd van de jongens en is het ook voor wat betreft de instelling iedere competitie wedstrijd weer noodzakelijk om er te staan. Daar zit wel degelijk een druk op, en daar moet je op de goede manier mee om gaan.

Resultaat

We hopen dat er zaterdag een goed resultaat geboekt wordt tegen DZSV, en dat er weer veel publieke belangstelling zal zijn. Moedig onze jongens aan in hun jacht naar de 3 punten. Er zitten 2 cruciale wedstrijden aan te komen tegen DZSV en Oranje Nassau. We rekenen op de steun van alle supporters en betrokkenen.