Zutphense Bedrijfsvolleybal gered van opheffing

17-06-2016 Sport Redactie

ZUTPHEN –  De Z.B.V.V (Zutphense Bedrijfs Volleybal Vereniging) heeft een nieuw bestuur. Zeven leden, met Eva Boswinkel als nieuwe voorzitter, zetten zich vanaf nu in om de bedrijfsvolleybalcompetitie te vergroten en het verenigingsgevoel verder te versterken. Het oude bestuur, onder leiding van erelid en voorzitter Jan Evers, besloot af te treden vanwege het dalende ledenaantal. In eerste instantie werd gedacht dat de vereniging opgedoekt zou worden. Met het onverwachte aantreden van een jong, nieuw bestuur is opheffing van de vereniging voorkomen.

Groei
Met de seizoensstart in september voor de deur betekent het aanpoten voor het nieuwbakken bestuur, bestaande uit: Eva Boswinkel (voorzitter), Frits Borst (secretaris), Nienke Brandsma (aspirant-secretaris), Ellen Bruins (penningmeester), Sjoerd Adema (wedstrijdcommissie), Agnes Mateman (wedstrijdcommissie) en John Vrossink (algemeen bestuurslid).

Voorzitter Eva Boswinkel: “Wij geloven dat we de vereniging kunnen laten groeien door een eigentijdse aanpak in werving, en door de voordelen van volleybal spelen bij onze club heel duidelijk te maken. Ook kijken we als nieuw bestuur goed naar hoe we de organisatie zo in kunnen richten dat het voor zoveel mogelijk mensen aantrekkelijk is om bij ons te spelen. We spelen op verschillende niveaus (1e en 2e klasse) en houden bij bepalen van speeltijden rekening met werkverkeer en zorgtaken.”

Nieuwe teams
Niet alleen bedrijfsteams kunnen zich inschrijven voor de competitie van de Z.B.V.V. Ook bijvoorbeeld vriendenteams, buurtteams en individuele aanmeldingen zijn van harte welkom. “Volleybal is een ontzettend leuke sport en doordat we de competitie verdelen in een eerste en een tweede klasse kun je op je eigen niveau spelen. Na de wedstrijden ontmoeten we elkaar met een drankje in de kantine.” zegt Nienke Brandsma, aspirant secretaris.

De Z.B.V.V. is een vereniging voor iedereen van 16 jaar en ouder die in de omgeving van Zutphen woont en die in recreatief wedstrijdverband wil volleyballen. De wedstrijden zijn iedere maandagavond in de Hanzehal in Zutphen. De wedstrijden starten om 20:00u en de zaal is open voor trainen en inspelen vanaf 19:00 uur.

De website van de Z.B.V.V. is nog onder constructie, voor meer informatie of het aanmelden van een team kunt u contact opnemen met Eva Boswinkel via infozbvv@gmail.com.