2 Brothers on the 4th Floor komt naar Zutphen

27-12-2018 Uit Redactie

ZUTPHEN - Op zaterdag 2 februari 2019 komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! XL naar Fletcher Resort-Hotel Zutphen in Zutphen.

Guilty pleasures

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekker! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party XL in Zutphen. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Keihard hakken op de Party Animals met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed, je van slingers gemaakte boa of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Jaren 90 trance

Naast de twee Qmusic DJ’s die zullen draaien op deze avond, treedt ook 2 Brothers on the 4th Floor op! De 90’s waren nog maar net begonnen en daar waren de broers Bobby en Martin Boer, die op de 4e verdieping van hun ouderlijk huis met de vetste Eurodance beats en sounds produceerden. Het begin van een muzikale reis die nooit meer ophield. Met hun stage act rapper Da Smooth Baron MC en Peggy ‘The Dutchess’ scoren ze vanaf 1993 hit na hit met titels als: ‘Never Alone’ en het meer hardcore ‘Fly’ en ‘Fairytales’. En hun vibe is nog lang niet uitgewerkt, zoals je live kunt voelen tijdens Qmusic the Party. Heerlijk terug in die jaren 90 trance om even helemaal in het nu te zijn. Het is er hoog tijd voor.

Bestel nu kaarten

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Resort-Hotel Zutphen op De Stoven 37, via telefoonnummer 0575 525555 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.