Cinemajestic op 13 november een decennium in Zutphen

12-11-2018 Uit Redactie

Servicebioscoop Cinemajestic viert op 13 november a.s. haar 10-jarig jubileum op feestelijke wijze. Al 10 jaar lang vertoont Cinemajestic in vier comfortabele filmzalen de meest uiteenlopende films voor heel Zutphen en omstreken. Tijdens de jubileumweek kunnen bezoekers extra voordelig naar de bioscoop.

Voor ieder wat wils

In 2008 werd de bioscoop aan de Dreef overgenomen van de vorige exploitant. Vanaf dat moment is de bioscoop uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. De bioscoop was één van de eerste bioscopen waarbij het mogelijk was om in adembenemend 3D een film te bekijken. Ook is het uniek te noemen dat het bij Cinemajestic nog mogelijk is om vanuit je bioscoopstoel een hapje en een drankje te bestellen. Bij Cinemajestic is iedereen welkom, en voor iedereen is er wel een leuke thema-avond in het leven geroepen. Zo is er maandelijks een speciale avond voor dames in de vorm van een Ladiesnight en is er voor senioren om de week op donderdagmiddag een speciale voorstelling waarbij 50+ extra in de watten word gelegd. Kortom, voor ieder wat wils.

Extra voordelig

Op dinsdag 13 november ontvangt iedere bezoeker een gebakje om het jubileum te vieren. Tijdens de jubileumweek is het extra voordelig om een filmpje te kijken, de bioscoop trakteert namelijk, twee kaartjes voor €10,- (geldig vanaf 12 tot en met 15 november 2018, voorwaarden zijn na te lezen op de site). Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een speciale spaaractie waar een leuke beloning tegenover staat.

De bioscoop staat nog steeds midden in de maatschappij en heeft nog veel plannen voor de toekomst. Een avondje bioscoop blijft verreweg het meest populaire avondje uit, en dat al tien jaar bij Cinemajestic.