Deelnemers gezocht!

04-03-2019 Uit Redactie

ZUTPHEN - Op zondag 30 juni a.s. zal in Zutphen van 12.00 uur tot 18.00 uur voor de 7de maal het gezellige IJsselfestival worden georganiseerd. Het IJsselfestival kent verschillende onderdelen om zodoende voor elk wat wils te bieden. Dit jaar voegen we een speciaal visplein met terras op de IJsselkade toe met allerlei soorten vis. Tevens is er weer een kunstmarkt, de boerenstreekmarkt en straattheater door het centrum van Zutphen.

Deelnemers streekproductenmarkt

Met name de boerenstreekmarkt is zeer in trek bij jong en oud met haar streekproducten, dierenknuffelhoek, proeverijen, boerendansen, boerenmodeshow, straattheater de Wasvrouwen, oude boerenambachten, tractoren, brommerskieken en nog veel meer. Reden temeer deze boerenmarkt met streekproducten en proeverijen verder uit te breiden. We zijn op zoek naar deelnemers voor deze streekproductenmarkt, maar ook voor de kunstmarkt.

Tour de élégance

Tevens zoeken we brommers, oude motoren, oldtimers en tractoren, voor een tour de élégance door het centrum van Zutphen. De stoet rijdt door de winkelstraten met als einddoel de markt om de voertuigen te parkeren ter bezichtiging.

Wilt u ook deelnemen aan het IJsselfestival met een (kunst)kraam of een oldtimer?
Mail voor meer info: ijsselfestival@gmail.com