Grote televisieshow opgenomen in Zutphen

09-05-2017 Uit Redactie

ZUTPHEN - Er komt een grote TV-show naar Zutphen. In het TV-programma ‘Lang Leve de Muziek Show’ staat elke aflevering een provincie centraal en strijden de finalisten om een plek in de allergrootste schoolband van Nederland. In Ahoy Rotterdam treden zij op voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2017.

Zutphen is een van de drie auditielocaties in Nederland voor de provincies Gelderland, Overijssel en Limburg.Ongeveer 30 klassen, 600 kinderen, komen op 27 juni auditie doen in Theater Hanzehof.

Hanzehof-Muzehof partnerschap met ‘Méér Muziek in de Klas’
Muzehof heeft deze organisatie naar Zutphen weten te halen. “Het past bij onze missie om zoveel mogelijk mensen, en vooral kinderen, de pracht van kunst en cultuur te laten beleven. Dit partnerschap sluit ook aan bij de afspraken die Hanzehof en Muzehof hebben met de gemeente Zutphen om muzikale evenementen te bevorderen.” aldus de Muzehof.

Filmpje inzenden
De schoolband die zal bestaan uit 360 kinderen, wordt gevormd uit de klassen die bij de muzikale AVROTROS-spelshow ‘Lang Leve de Muziek Show’ als winnaar uit de bus komen. Basisschoolgroepen 5, 6 en 7 kunnen zich hiervoor nog tot en met 14 mei opgeven via https://www.meermuziekindeklas.nl/Doe-mee.