Hakim troost Vrije School

20-10-2016 Uit Redactie

Zutphen – Op zaterdag 29 oktober komt Hakim uit Sesamstraat naar Zutphen om de voorstelling TROOST te spelen in de Hanzehof te Zutphen.
De in Zutphen woonaachtige organisator en musicus Frank Ong-Alok is al jaren bevriend met Hakim en is zijn vaste muzikaal begeleider, liedjesschrijver en sidekick tijdens de vele shows die zij samen geven in de Nederlandse theaters en op kinderfestivals.

TROOST is als benefietvoorstelling opgezet vanwege de afgebrande Vrije school de Berkel. Op dit moment zitten de kinderen in een noodgebouw maar er zijn nog geen speeltoestellen of ander buitengerei waar ze zich in hun schoolpauze mee kunnen vermaken. De opbrengst van deze voorstelling waar alle artiesten overigens belangeloos aan meewerken zal in zijn geheel ter beschikking worden gesteld voor dit doel. De aankleding van de buitenruimte van de Vrije school op de huidige locatie waar de kinderen voor langere tijd hun onderwijs zullen ontvangen.

Gerda Havertong, ook wel bekend als Peetje uit Sesamstraat, zal de presentatie voor haar rekening nemen. Ook zal er een verloting plaatsvinden onder het aanwezige publiek voor vrijkaarten voor de show van Jorgen Raymann binnenkort in de Hanzehof. De winnaars worden bovendien voorafgaand aan die show uitgenodigd voor een etentje samen met Jorgen, aangeboden door Ambachtscentrum Driekant.

Het programma begint om 13.45 uur en de toegang is gratis. Kaarten reserveren kan via fttp@planet.nlGerelateerd