Kunstexpositie ‘Levensdraden’ bij Sutfene

22-01-2019 Uit Redactie

Foto is een weefwerk van Irene Jonker

ZUTPHEN - Vrijdag 18 januari 2019 is de nieuwe kunstexpositie ‘Levensdraden’ in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen, geopend. Irene Jonker uit Zutphen is de exposant van deze kosteloos toegankelijk kunstexpositie.

Elke levensfase
Kunstenares Irene Jonker beoefent verschillende kunstvormen uit: tekenen, schilderen, weven, houtsnijwerk en kralenwerk. Bijzonder is de Vredesmantel, een autobiografisch werk dat het leven beschrijft van de weefster in een periode van 7 x 7 jaar. Het werk vertegenwoordigt het proces op weg naar het hebben van vrede over deze 49 jaar. Acht schilderijen in gemengde techniek zijn een deel van de voorstudie van het werk en een verkenning van de emoties in elke levensfase. Bij ieder schilderij hoort een gedicht dat deze sfeer onder woorden brengt.

Gratis entree
De kunstexpositie ‘Levensdraden’ loopt van 18 januari tot 1 juli 2019. Geïnteresseerden zijn dagelijks van harte welkom om deze prachtige kunstexpositie te bewonderen in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen. De entree is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie: info@sutfene.nl en 0575 – 59 44 44