Programma bevrijdingspop bekend

29-04-2016 Uit Redactie

ZUTPHEN – Met de toevoeging van de bands Opticks, Cynbel en Muffdriver op het Rabo podium en de songwriters Robin Yerah, Jesse Stael, Gijs Wilbrink en Boekanier op het kleine podium, is het programma van Bevrijdingspop Achterhoek compleet. Eerder waren songwriters Sean Gascoigne, Marise & Hidde en de bands Midas, Donnerwetter, Raw Flowers, Orange Maplewood en een unieke samenstelling van de Achterhoekse all starroulatieformatie Hooked met ex-Vandenberg bassist Dick Kemper al bevestigd.

De artiesten zullen 5 mei op twee podia tussen 13.00 uur tot 23.00 uur hun kunsten laten zien. Veertien acts met zeven muzikanten uit Zutphen en aantal Achterhoekse muzikanten, zullen de vrijheid vieren op het  's Gravenhof in het centrum van Zutphen.
Familiefestival met kunst en vrije gift

Het knusse open air festival heeft ook aandacht voor kunst, leuke activiteiten voor kinderen en natuurlijk goed eten en drinken. Voor kinderen zijn er teken- en speelhoeken. Kunstenaarsduo Gerrit en Karl gaat de hele dag werken aan een ‘smoelenmuur’ waar bezoekers zich kunnen laten portretteren. Het kleine festival terrein is gratis toegankelijk, maar om alle kosten en inspanningen te kunnen betalen worden bezoekers bij de entree gevraagd om een vrijwillige bijdrage.