Qmusic the Party – 4uur FOUT komt naar Lochem

08-02-2019 Uit Redactie

LOCHEM - Op zaterdag 18 mei 2019 komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! naar Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg in Lochem. Het thema van deze avond is ‘FEESTBEESTEN’ dus kom en verras ons met jouw foutste outfit!

Onweerstaanbaar

Qmusic the Party – 4uur FOUT! Fout, fouter, foutst. Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Fletcher Hotel-Reasturant Paasberg. 4 uur lang feestbeesten met hits die net zo vast in je geheugen staan als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Keihard hakken op de Party Animals met een foute glimlach die zelfs John de Bever niet van je gezicht krijgt. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. Jij geniet je stiekem helemaal suf in je stoeipakje met feesthoed en je van slingers gemaakte boa.

Bestel nu je kaartje

Wil je deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu je kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg op Paasberg 2, Lochem, via telefoonnummer 0573 254 751 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.