Vol weekend Jazz muziek in Zutphen

26-10-2016 Uit Redactie

ZUTPHEN –  Jazz & So – Zutphen bestaat uit een groep enthousiaste jazzliefhebbers die sinds vorig jaar druk doende zijn het ietwat in de versukkeling geraakte jazzleven in Zutphen nieuw leven in te blazen. Dit jaar willen zij met verschillende Jazzavonden hier een vervolg aan geven.

Onder het motto “u vraagt en wij draaien” organiseert Jazz & So  daarom op 28, 29 en 30 oktober een  3-daags Jazzfestival.
Op de vrijdag 28 oktober met “Jazz at Sutfene”, een middagconcert in de fraaie lounge van verpleeg- en verzorgingshuis Sutfene. De Winkel van Sinkel verzorgt (na een warming-up, verzorgd door Jazzy Fingers) een gezellig gratis “oude stijl”-concert voor bewoners met  hun gasten en het personeel.

Zaterdag middag  “Jazz at the Marketplace”, met 3 Streetparade-bands, The Dixieland Crackerjacks, De Diksie Street Jazzband en De Wegwerkers, die de markt en het rondje muzikaal gaan opschudden, en een gezamenlijke finale om 16.30 uur met  een spectaculair optreden van de Swinging City Lindy Hop Dancers uit Breda

De zaterdag word afgesloten met “At the Jazzband Ball”, in Het IJsselpaviljoen, met de Four Stream New Orleans Jazzband, de Lindy Hop Dancers en ter afsluiting de Old Iezer Jazzband.
Kaarten kosten 25 euro en zijn te bestellen via 0575-522134.

Zondagmiddag is van 14.00 tot17.00 uur de grote finale van het festival: “Jazz at the Pubs”. Een muzikale tocht langs 13 locaties in het centrum van Zutphen.Gerelateerd