Voorverkoop toegangskaarten start op 6 december

03-12-2018 Uit Redactie

BRUMMEM/EERBEEK – Tien teams hebben zich aangemeld om mee te strijden om de ‘Hans Broer Award’, de trofee die ieder jaar gewonnen kan worden bij de Brummense Popquiz. Evenals vorig jaar is iedereen van harte welkom de popquiz in De Vroolijke Frans te bezoeken. Ook dit jaar moet je daarvoor een toegangskaartje kopen. Op donderdagavond 6 december start de voorverkoop daarvoor!

Team Hilarius

Vorig jaar won team Hilarius de zevende editie van de popquiz. Zij lieten team ‘De overkant’ en ‘Black Rose’ nipt achter zicht. Team Hilarius gaat op vrijdag 7 december één van de gewonnen prijzen verzilveren, namelijk het maken van een radioprogramma bij RTV Veluwezoom. Tussen 19 en 22 uur is de muzikale voorkeur van teamleden Vincent Ooink, Hans Nootenboom en Wilber de Heus te horen. De uitzending is te beluisteren via de kanalen van RTV Veluwezoom: etherfrequentie 107.5 FM en de internetstream van de website www.veluwezoomfm.nl.

Toegang op derde kerstdag

Vanwege  de toegenomen populariteit van de jaarlijkse popquiz heeft de organisatie vorig jaar voor de eerste maal gewerkt met entreekaarten voor bezoekers van de quiz. Hiermee heeft de organisatie meer grip op het (maximale) aantal bezoekers in de Vroolijke Frans. Tegen het kleine bijdrage van 2,50 euro zijn vanaf donderdagavond 6 december de toegangskaarten voor de quizavond op 27 december te koop. Dit kan vanaf die avond bij de Vroolijke Frans in Broek en vanaf de volgende dag ook bij Primera Bosman in Brummen en bij Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Popbuffet? Nu aanmelden

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kun je op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Pascal Elshof speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 20 euro. Je betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Iedereen kan zich nu aanmelden voor het popbuffet via mailadres info@devroolijkefrans.nl of telefoonnummer (0575) 561719.

Veel steun voor organisatie

De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk,Karin Beuwer en Robert Kersten.
De organisatie weet zich ook dit jaar gesteund door een groot aantal sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, Music All In Zutphen, Fidato Arnhem, Burgerweeshuis Deventer, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, Vroolijke Frans en SPL P.A. Service.

Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via ons twitteraccount @popquizbrummen of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummen.