Zo viert Zutphen koningsdag

30-03-2016 Uit Redactie

ZUTPHEN – Men hoeft niet naar Amsterdam of Arnhem voor een goede Koningsdag op 27 april. In Zutphen is genoeg te doen. Zo is er de traditionele kleedjesmarkt, een kinderparadijs, live muziek, tandemsprongen en een feest in het Vogelpark.

Activiteiten
Koningsdag zal geopend worden bij het stadhuis. Daar zullen genodigden naar de Zaadmarkt wandelen, waarde burgemeester Koningsdag officieel opent. Zij zal vervolgens richting de IJsselkade gaan, waar tandemsprongen gehouden worden. Hiervoor kan iedereen zich aanmelden via  www.koningsdag-zutphen.nl.

Op de Nieuwstad in Zutphen is ondertussen een kleedjesmarkt. Ook zullen er diverse eetkraampjes staan.
De Zaadmarkt wordt omgetoverd tot kinderplein. YMCA Zutphen-Warnsveld zal hier allerlei spelletjes en activiteiten verzorgen.

Live muziek en Vogelparkfeest
Op verschillende plekken in de binnenstad zal live muziek klinken. Daarnaast zijn er dit jaar mobiele podia die op verschillende locaties zullen staan.
Ook in het Vogelpark klinkt muziek. Daarnaast staat hier een springkussen en zijn er oud-Hollandse spelletjes voor de kinderen. Het feest in het Vogelpark is vanaf 13:00 uur geopend. De toegang is gratis.Gerelateerd