Zutphens feest Zunshine verplaatst naar Bronsbergen

18-11-2016 Uit Redactie

ZUTPHEN - Het Zutphense feest Zunshine komt terug. Na 6 edities in Het Koelhuis, verhuist de organisatie 26 november naar Fort Bronsbergen.

“Met trots presenteert de organisatie de eerste vrouwelijke DJ op Zunshine: YADE. Deze energieke dame draait al jaren de grotere clubs in ons land helemaal plat. Met een focus op ‘deep tech house’ zal ze iets afwijken van de stijl die de meeste bezoekers van Zunshine tot op heden gewend zijn.” Aldus de organisatie. “Je ziet dat de house muziek steeds populairder wordt, als organisatie kunnen wij daar dus niet in achterblijven. Toch zullen we niet te ver van onze identiteit afwijken.” Daarnaast staan in de line-up ook namen die eerder meededen zoals Danny Favor en het Deventer duo Joris Timisela en Victim of House zullen de bekende ‘Zunshine deuntjes’ ook veelvuldig te horen zijn.

Door het stoppen van Pathfinder is Zunshine nog één van de weinige organisaties die met regelmatig (dance) feesten organiseert voor het Zutphense publiek. “Wij hopen nog een aantal jaren door te kunnen gaan, want een stad als Zutphen verdient toch zo nu en dan een leuk feestje”, aldus de organisatie.

Zunshine opent de deuren van Fort Bronsbergen om 22.00uur en gaat door tot 4.00uur. Ga voor meer informatie en de kaartverkoop naar www.zunshine.nl.Gerelateerd