De Fietsmakelaar, een uniek concept

01-11-2018 Winkelen Advertorial

ZUTPHEN - Nieuw in het Zutphens straatbeeld is de Fietsmakelaar met een uniek concept. Sinds 1 oktober hebben Roelof en Saskia Rispens de winkel geopend aan de polsbroekpassage. Al een geruime tijd liepen zij met de gedachte rond waarom er nog niemand met dit concept is begonnen. Toen zij dit mooie pand leeg zagen staan, zijn ze direct begonnen met het uitwerken van de plannen en ze zijn erg trots op het resultaat.

Uniek Concept

Bij de Fietsmakelaar vindt u een ruim assortiment 2e hands fietsen, E-bikes en accessoires. Ook kunt u voor reparaties en onderhoud terecht in de professionele werkplaats. Maar het unieke aan de winkel is dat u uw fiets voor verkoop kunt aanbieden.

Uw fietsverkoop, onze zorg

De Fiets Makelaar biedt u de perfecte oplossing als u heeft besloten uw fiets te verkopen.
Veel mensen hebben geen zin in gedoe met kopers aan de deur en lange discussies over de prijs. Wij nemen deze last uit handen en verkopen de fiets voor u. Doordat wij werken met een vast percentage, weet u van tevoren wat u kunt verwachten en ontvangt u een eerlijke prijs.
Uiteraard kunt u uw fiets ook inruilen bij een fietsenwinkel. Een inruilprijs ligt meestal een stuk lager dan een verkoopprijs. Hierdoor loopt u dus geld mis. Daarnaast heeft u wanneer u geen inruil heeft vaak mogelijkheden tot extra korting. Dus verdient u op 2 manieren extra geld, zonder er iets voor te moeten doen.

Waarde van uw fiets

Vooraf bieden wij u een overzicht van de verwachte verkoopprijs van uw fiets.
Mochten er mankementen aan uw fiets zijn, bespreken we deze en kunnen deze voor de verkoop oplossen in onze werkplaats.
Voor de verkoop van een fiets rekenen wij 25% van de verkoopprijs. Hiervoor verzorgen wij de advertenties met de nodige foto’s ter promotie van de verkoop. Ook voeren wij de onderhandelingen met potentiele kopers en regelen de aflevering.

Mochten de inspanningen van De Fiets Makelaar onverhoopt niet tot het gewenste resultaat leiden, dan zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Dus: no cure, no pay.

Fietsdiefstal register

Wij maken gebruik van het fietsdiefstalregister, een fiets die afkomstig is van diefstal, komt bij ons niet in aanmerking voor verkoop.

De Fietsmakelaar
Polsbroekpassage 62
7201 CA Zutphen
www.defietsmakelaar.nl
info@defietsmakelaar.nl

Bekijk de foto's