Een uniek en nieuw concept

06-01-2020 Winkelen Redactie

ZUTPHEN - Vanaf 18 januari 2020 is de eerste shop in shop in Zutphen een feit. Voor Zutphen een uniek en nieuw concept. Het idee kwam van Manon Bagijn, haar winkel , mevrouw bagijn draait al ruim zeven jaar met succes. Van een kleine boetiek in de Frankensteeg verhuisde zij in 2015 naar een groter pand in de Lange Hofstraat.

Vernieuwing

Manon: “Na zeven jaar staat de winkel en is het tijd voor een volgende stap naar vernieuwing en verbetering van mijn concept. Ik kreeg steeds meer klanten in mijn winkel die op zoek zijn naar een handgemaakt uniek sieraad en zo kwam Camille Maj op mijn pad. Ik volgde haar al een tijdje op sociale media en ik was meteen al gecharmeerd van haar sieraden, stijl en vakmanschap. Na een gesprek met Saràh waren we beide overtuigd van een unieke kans om in de winkel een shop in shop te maken.

Juiste moment

Voor Saràh kwam het voorstel om samen te werken precies op het juiste moment. “Ik stond, net als Manon op een kruispunt over de voortgang van mijn sieraden atelier. Een verhuizing van de Kunstlokalen (industrieterrein Mars) naar de binnenstad leek de juiste volgende stap maar wel een hele grote. Het idee van een shop in shop, het enthousiasme van Manon en de mooie locatie namen de laatste twijfels weg.

Prachtig atelier

Binnen no time zijn mevrouw bagijn en Camille-Maj Sieraden een samenwerking aangegaan en heeft Saràh een prachtig atelier kunnen inrichten in het pand. Klanten die in december in de winkel zijn geweest hebben al een kleine greep uit de collectie van Camille-Maj sieraden kunnen zien. Saràh: “Ik kan niet wachten totdat we aller laatste puntjes op de i hebben gezet en het echte werk kan beginnen! Het is heel fijn om nu beter zichtbaar te zijn en mijn werk aan een breder publiek te kunnen laten zien. Zo leuk om al die positieve reacties te mogen ontvangen!”

Feestelijke opening

De winkel is 5 dagen per week geopend van 10.00 - 17.30 Saràh is aanwezig voor persoonlijk advies op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Op 18 januari wordt om 17.00 uur het atelier van Saràh door burgemeester Annemieke Vermeulen feestelijk geopend. U bent hierbij van harte welkom om het atelier van Camille-Maj Sieraden in de winkel van Mevrouw Bagijn te komen bekijken.