Open huis bakkerij Driekant

04-12-2018 Winkelen Redactie

ZUTPHEN - Op zaterdag 8 december van 12.00 tot 16.00 uur kan je een kijkje achter de schermen  nemen van de Driekantbakkerij in de Lange Hofstraat 23. Er wordt uitleg geven over hoe het in de dagelijkse praktijk van de bakkerij werkt en wat daar zo al voor nodig is.

Leer Garantie Plan

Tevens is er informatie over 2 nieuwe projecten. Het 1e is het Leer Garantie Plan, een manier om buiten de bestaande regels om, meer mensen met een arbeidsbeperking sneller te kunnen helpen aan een plek waar ze zich in hun werk kunnen ontwikkelen. Dit plan zal van start gaan tijdens een Event Fontein21 dat op 12 december wordt georganiseerd in de Zutphense Broodfabriek.  Meer info op www.fontein21nl.

Nieuw brood

Het andere project is de Wereldbol, de introductie van een nieuw brood dat gaat mee helpen om de structurele honger de wereld uit te helpen. Het speciale recept voor dit brood is in de Driekantbakkerij geboren zal in 2019 aan alle Nederlandse bakkers  worden aangeboden. Van ieder verkocht  brood zal € 0,30 worden afgedragen aan ‘The Hunger Project’ een wereldwijde organisatie die de zelfredzaamheid bevorderd van mensen in gebieden waar honger is.

De wereldbol kan 8 december ook geproefd worden en krijg je uitleg over het speciale recept. Voor meer info www.dewereldbol.nl