Zutphense familie Beerman wint laminaatvloer

22-01-2019 Wonen Redactie

Foto: Sjoerd en Gon Kiefte van Naturo Vloeren (links) en de vertegenwoordiger van Quick-Step Laminaatvloeren (rechts) overhandigen de cheque aan het winnende stel in Zutphen. (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

ZUTPHEN - De familie Beerman uit Zutphen wint een laminaatvloer. Het stel ontving vrijdag 19 januari een cheque ter waarde van 1.335,60 euro bij Naturo Vloeren. “Dat was een leuke verrassing”, vertelt Sjoerd Kiefte van Naturo Vloeren. “De wedstrijd was ze niet eens opgevallen.”

Uitgebreide klus

Wie in het laatste kwartaal van 2018 een Quick-Step laminaatvloer bestelde bij een van de winkels die zijn aangesloten bij ParketGroep Nederland, maakte kans op een gratis vloer. Elke bestelling deed automatisch mee en elke maand werd een winnaar getrokken. Een van die prijzen viel bij Naturo Vloeren in Zutphen. De familie Beerman had daar een vloer van 48 vierkante meter besteld voor de woonkamer, keuken en gang. “We hebben de vloer, met hoge plinten, al gelegd. Het was een uitgebreide klus; we hebben eerst de vloerverwarming ingefreesd en de leidingen dicht geschraapt met speciale epoxy.”

Gon en Sjoerd Kiefte overhandigde samen met de vertegenwoordiger van Quick-Step de cheque aan het stel. “Ze hadden de vloer al betaald en de kosten voor al die pakketten krijgen ze nu terug. Daar zijn ze hartstikke blij mee.”

https://naturozutphen.nl/